För dig som Ägare & VD

Juridisk trygghet med Ägare & VD

I takt med att affärsvärlden blir allt mer komplex, blir den juridiska kunskapen en ovärderlig tillgång för varje ägare, VD och grundare. Vårt modulpaket är utformat för att ge dig en omfattande överblick av juridiska frågor som berör allt från företagsstruktur till immaterialrätt. Genom praktiska övningar, realvärldsexempel och interaktivt lärande, rustar vi dig med de verktyg du behöver för att förebygga rättsliga fallgropar och säkra ditt företags framtid.

60

Kurser i Ägare & VD-paketet

60000+

Antal genomförda kurser

5000+

Antal kursdeltagare

4,5 Trustpilot®
Driv bolag, rätt!

Utbildningspaket:
Ägare & VD

Är du redo att starta din utbildningsresa?
Abonnemang

24 900

kr / år
 • 60 kurser
 • 45h material med tillhörande PPT
 • 24/7 tillgång till digitala kurser
 • Tillgång till alla kommande kurser
 • Uppstartsmöte
 • 100+ avtalsmallar
 • Rabatt på ytterligare kurspaket

Ägare & VD

24900kr

Artikelnr: Roll-ägareVD Kategorier: ,

För dig som

Vårt skräddarsydda affärsjuridiska utbildningspaket är speciellt framtaget för dig som chef, vd eller ägare. Vi täcker allt från kontraktshantering till företagsstrukturering, för att ge dig de insikter och verktyg som krävs för att framgångsrikt hantera de juridiska aspekterna av din affärsverksamhet.

Vill du veta mer?

Är du inte redo? Oroa dig inte!
Du kan helt kostnadsfritt boka ett demo med en våra rådgivare.

Resultat av detta kurspaket:

 • Stärk beslutsfattandet
 • Förebyggande av rättsliga problem
 • Optimerad företagsstruktur
 • Förbättrade anställningsprocesser

Alla kurser som ingår i kurspaketet

60 kurser, 45h material och 5 valfria tilläggskurser

Vårt Ägare och VD-paket ger dig en djupdykning i affärsjuridikens värld, anpassat för ledare som vill säkerställa sitt företags framtid. Det täcker allt från bolagsstruktur till immaterialrätt, med praktiska övningar och realvärldsexempel för att du ska kunna navigera undan juridiska fallgropar med självförtroende.

24/7 tillgång

På vår utbildningsplattform har du dygnet runt tillgång till hela ditt kursbibliotek. Här kan du följa din personliga utveckling genom att se vilka kurser du har avslutat, göra prov för ett brett utbud av kurser och få kursintyg när du har avklarat en kurs.

Tillgång till alla kommande kurser

För att säkerställa att du alltid är väl informerad om aktuella lagar och regler, ger vi dig tillgång till alla kommande kurser. På detta sätt kan du vara säker på att din kunskap alltid är aktuell och relevant.

Uppstartsmöte

Vi strävar efter att göra din upplevelse och implementering så smidig som möjligt. Därför erbjuder vi ett personligt uppstartsmöte där vi kan samarbeta för att skapa den bästa implementeringen för dig och ditt företag.

Vanliga frågor

Har du fler frågor? Kontakta vår kundsupport

Kan jag få hjälp att skräddarsy en utbildningslösning för mitt företag?

Kontakta oss så löser vi en skräddarsydd utbildningslösning för just era behov.
Kontakta oss
Vad ingår i våra digitala utbildningspaket?
Beroende vilket utbildningspaket du har ingår ett olika antal kurser inom ditt rättsområde. Det ingår alltid 5 licenser som går att fördela på nyckelpersoner i företaget. Du får även tillgång till alla kommande kurser inom din avtalsperiod och rabatt på våra andra utbildningspaket.
Hur fungerar det om jag vill lägga till fler paket under avtalsperioden?
Du får alltid en rabatt på våra andra utbildningspaket om du vill lägga till en eller flera paket under avtalsperioden. Väljer du att lägga till fler paket så börjar en ny avtalsperiod gälla.
Kan jag följa min utveckling på utveckling på plattformen?
I plattformen kan du hela tiden följa vilka kurser du avklarat, och hur många du har kvar. En stor del av våra kurser har även ett kursprov som kan göras när du sett klart en kurs. Vid avklarad kurs kan du begära ett automatiserat kursintyg på plattformen.
Hur fungerar mitt utbildningsabonnemang?
Alla våra digitala utbildningspaket är abonnemang för att säkerställa att du täcker dina juridiska behov båda idag och i framtiden. Vi uppdaterar ständigt våra paket med nya kurser, nya avtal, nyhetsbrev och ytterligare relevant information. Genom våra utbildningsabonnemang säkerställer vi att du alltid vet allt du behöver veta inom det relevanta området, har tillgång till de viktigaste kurserna, och kan känna dig trygg att du har koll på din juridik. Om du känner dig osäker kan du när som helst, senast 30 dagar innan nästa period, säga upp prenumerationen.
Certifierad E-handel
Allt om Juridiks webbplats är en Certifierad E-handel, vilket innebär att du kan handla tryggt hos oss med ett köpskydd om något skulle bli fel.
© 2024 Allt Om Juridik. All rights reserved.

Logga in

Vill du ha kostnadsfri rådgivning?
Boka en tid med oss, när det passar dig!

Boka rådgivning så ser vi hur vi kan hjälpa just er verksamhet med juridiken. – helt kostnadsfritt. Välj en tid som passar dig och låt våra experter ge dig de verktyg du behöver.

Boka ett kostnadsfritt demo med en av våra rådgivare

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till webbinarium, avtalsmallar och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Företagsuppgifter
3
Lösenord
Samtycke*

Logga in

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till avtalsmallar, webbinarium
och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Välj ditt lösenord
Samtycke*