Om oss

Historia

Allt om Juridik är en del av Blendow Group som har verkat i juristbranschen i 30 år – tillsammans är vi ledande i Sverige på juridisk kompetensförsörjning. Vårt kontor finns på Humlegårdsgatan i centrala Stockholm och i koncernen finns även Dagens Juridik – Sveriges största nättidning inom juridik, den juridiska nyhetsbyrån Blendow Lexnova och utbildningsföretaget BG Institute. Vill du veta mer om Blendow Group och alla affärsområden i koncernen kan du besöka blendow.se

Vår vision

Juridiken berör alla bolag, stora som små. Vår vision är att alla företag enkelt och kostnadseffektivt ska få hjälp med juridiken. Därför har vi tagit fram både digitala utbildningar, för att stärka företagens juridiska kompetens, och rådgivning för företag som vill lämna över juridiken till oss. Allt till ett fast, lågt och förutsägbart pris. Med Allt om Juridik får du som företagare en stark, bred och kvalificerad partner som kan hantera alla dina juridiska frågor utifrån företagets behov och förutsättningar. 

Vilka är vi?

Vår juristavdelning gör ett gediget arbete och reder ut alla typer av problem som våra kunder möts av, tillsammans kompletterar juristerna varandra med spetskompetenser inom olika arbetsområden. Därmed erbjuder vi en heltäckande juridisk kompetens oavsett vilken verksamhet ni bedriver och bransch ni tillhör.

Marcus Bouvin

Chief Operating Officer

Cecilia Enlund

Head of Marketing & Sales

Maria Bengtson

Head of Legal

Filippa Möller

Customer Success Manager

Oliver Bucaro

Legal Counsel

Veronica Borg

Legal Counsel

Frida Lyppert

Legal Counsel

Emma Bergström

Legal Counsel

Beatrice Tollerup

Legal Counsel

Malin Hasslegren

Account Manager

Samarbetspartners

Allt om Juridik samarbetar med bland annat följande organisationer.

Våra huvudtjänster