Driv bolag, rätt!

Juridisk trygghet med Affärsjuridik Plus

Vårt affärsjuridiska utbildningspaket fokuserar på att ge företagsledare och juridiska yrkesverksamma insikter om de komplexa lagliga aspekterna av affärsverksamhet, inklusive kontraktshantering och företagsstrukturer.

30

Kurser i Affärsjuridik plus-paketet

60000+

Antal genomförda kurser

5000+

Antal kursdeltagare

4,5 Trustpilot®
Stärk Din Arbetsplats – Med Kunskap Som Gör Skillnad

Utbildningspaket:
Affärsjuridik Plus

Är du redo att starta din utbildningsresa?
Abonnemang

21 900

kr / år
 • 30 kurser
 • 5 valfria tilläggskurser
 • 19h material med tillhörande PPT
 • 24/7 tillgång till digitala kurser
 • 100+ avtalsmallar
 • Rabatt på ytterligare kurspaket

Affärsjuridik Plus

21900kr per member

Har ni koll på företagets alla avtal? Har ni säkrat att ni uppfyller era skyldigheter enligt arbetsrättslig lagstiftning, GDPR och marknadsföringslagen? Vi har Sveriges största utbud av digitala utbildningar inom juridik! Kurserna är framtagna för att ni ska undvika att göra dyra misstag, få koll på rättigheter och skyldigheter samt hålla er uppdaterade om nya lagar och föreskrifter. Våra hundratals utbildningar omfattar allt ifrån arbetsrätt, affärsjuridik, offentligt rätt till GDPR- och IT-rätt, entreprenadrätt och fastighetsrätt.

Bäst av allt? Ni behöver inte åka någonstans fysiskt – istället kan ni se kurserna var ni vill, när ni vill och hur många gånger ni vill. Med vårt utbildningspaket “Digital utbildning” får ditt företag tillgång till kurserna i 12 månader. Eftersom utbildningspaketet är ett abonnemang kan ni efter 12 månader enkelt låta abonnemanget fortlöpa och på så sätt fortsätta att ha tillgång till kursutbudet i ytterligare 12 månader. Givetvis kan ni också när som helst säga upp abonnemanget fram till senast 30 dagar innan nästa 12-månadersperiod.

Number of Seats:

Artikelnr: affarsjuridik Kategori: Etiketter: , ,

För dig som

Vårt skräddarsydda affärsjuridiska utbildningspaket är speciellt framtaget för dig som chef, vd eller ägare. Vi täcker allt från kontraktshantering till företagsstrukturering, för att ge dig de insikter och verktyg som krävs för att framgångsrikt hantera de juridiska aspekterna av din affärsverksamhet.

Vill du veta mer?

Är du inte redo? Oroa dig inte!
Du kan helt kostnadsfritt boka ett demo med en våra rådgivare.

Resultat av detta kurspaket:

 • Förstärkt förmåga att skapa och förvalta avtal
 • Strategisk hantering av företagsutmaningar
 • Ökad kompetens inom företagsstyrning och compliance
 • Ökad juridisk säkerhet i affärstransaktioner

Alla kurser som ingår i kurspaketet

30 kurser, 19h material och 5 valfria tilläggskurser

Med vårt affärsjuridiska utbildningspaket tar vi dig som företagsledare eller juridisk expert på en djupgående resa genom affärsvärldens juridiska landskap. Vi kombinerar strategisk teori med handfasta exempel för att rusta dig med kunskapen att smidigt navigera genom kontraktens djungel och bygga stabila företagsstrukturer.

24/7 tillgång

På vår utbildningsplattform har du dygnet runt tillgång till hela ditt kursbibliotek. Här kan du följa din personliga utveckling genom att se vilka kurser du har avslutat, göra prov för ett brett utbud av kurser och få kursintyg när du har avklarat en kurs.

Tillgång till alla kommande kurser

För att säkerställa att du alltid är väl informerad om aktuella lagar och regler, ger vi dig tillgång till alla kommande kurser. På detta sätt kan du vara säker på att din kunskap alltid är aktuell och relevant.

Uppstartsmöte

Vi strävar efter att göra din upplevelse och implementering så smidig som möjligt. Därför erbjuder vi ett personligt uppstartsmöte där vi kan samarbeta för att skapa den bästa implementeringen för dig och ditt företag.

Vanliga frågor

Har du fler frågor? Kontakta vår kundsupport

Kan jag få hjälp att skräddarsy en utbildningslösning för mitt företag?

Kontakta oss så löser vi en skräddarsydd utbildningslösning för just era behov.
Kontakta oss
Vad ingår i våra digitala utbildningspaket?
Beroende vilket utbildningspaket du har ingår ett olika antal kurser inom ditt rättsområde. Det ingår alltid 5 licenser som går att fördela på nyckelpersoner i företaget. Du får även tillgång till alla kommande kurser inom din avtalsperiod och rabatt på våra andra utbildningspaket.
Hur fungerar det om jag vill lägga till fler paket under avtalsperioden?
Du får alltid en rabatt på våra andra utbildningspaket om du vill lägga till en eller flera paket under avtalsperioden. Väljer du att lägga till fler paket så börjar en ny avtalsperiod gälla.
Kan jag följa min utveckling på utveckling på plattformen?
I plattformen kan du hela tiden följa vilka kurser du avklarat, och hur många du har kvar. En stor del av våra kurser har även ett kursprov som kan göras när du sett klart en kurs. Vid avklarad kurs kan du begära ett automatiserat kursintyg på plattformen.
Hur fungerar mitt utbildningsabonnemang?
Alla våra digitala utbildningspaket är abonnemang för att säkerställa att du täcker dina juridiska behov båda idag och i framtiden. Vi uppdaterar ständigt våra paket med nya kurser, nya avtal, nyhetsbrev och ytterligare relevant information. Genom våra utbildningsabonnemang säkerställer vi att du alltid vet allt du behöver veta inom det relevanta området, har tillgång till de viktigaste kurserna, och kan känna dig trygg att du har koll på din juridik. Om du känner dig osäker kan du när som helst, senast 30 dagar innan nästa period, säga upp prenumerationen.
Certifierad E-handel
Allt om Juridiks webbplats är en Certifierad E-handel, vilket innebär att du kan handla tryggt hos oss med ett köpskydd om något skulle bli fel.
© 2024 Allt Om Juridik. All rights reserved.

Din anmälan till detta webbinarium:

Fyll i dina uppgifter och anmäl dig för att se vårt webbinarium på mina sidor. På mina sidor får du tillgång till vårt medlemsskap Juridik Fri där du helt kostnadsfritt hittar:
 • Alla tidigare och kommande webbinarium
 • 100+ avtalsmallar
 • Utvärderingar
 • Rabatter och utvalda juridikkurser
1
Kontaktuppgifter
2
Välj ditt lösenord
Samtycke*

Logga in

Din anmälan till detta webbinarium:

Fyll i dina uppgifter och anmäl dig för att se vårt webbinarium på mina sidor. På mina sidor får du tillgång till vårt medlemsskap Juridik Fri där du helt kostnadsfritt hittar:
 • Alla tidigare och kommande webbinarium
 • 100+ avtalsmallar
 • Utvärderingar
 • Rabatter och utvalda juridikkurser
1
Kontaktuppgifter
2
Välj ditt lösenord
Samtycke*

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till webbinarium, avtalsmallar och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Företagsuppgifter
3
Lösenord
Samtycke*

Logga in

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till avtalsmallar, webbinarium
och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Välj ditt lösenord
Samtycke*

Boka ett kostnadsfritt demo med en av våra rådgivare