För dig inom HR

Juridisk trygghet med HR Bas

Vårt HR Bas-paket är idealiskt för HR-specialister som önskar en gedigen förståelse för grundläggande arbetsrätt, anställningsavtal och konflikthantering. Genom en blandning av teori och praktik, erbjuder detta paket de nödvändiga kunskaperna för att bygga starka relationer på arbetsplatsen samtidigt som du skyddar både anställda och organisationen.

18

Kurser i HR Bas-paketet

60000+

Antal genomförda kurser

5000+

Antal kursdeltagare

4,5 Trustpilot®
Rätt inom arbetsrätt!

Utbildningspaket:
HR Bas

Är du redo att starta din utbildningsresa?
Abonnemang

7 900

kr / år
 • 18 kurser
 • 9h material med tillhörande PPT
 • 24/7 tillgång till digitala kurser
 • Tillgång till alla kommande kurser
 • Uppstartsmöte
 • 100+ avtalsmallar
 • Rabatt på ytterligare kurspaket

HR Bas

7900kr

Artikelnr: Roll-HR-Bas Kategorier: ,

För dig som

Vårt HR Bas-paket är skräddarsytt för din inom HR som siktar på att behärska arbetsrättsliga grunder, anställningsavtal och konflikthantering. Det kombinerar teori med praktik för att förse dig med de verktyg som krävs för att bygga och upprätthålla starka arbetsplatsrelationer, samtidigt som du skyddar både medarbetare och organisation. Genom detta paket stärks din förmåga att navigera i arbetsrättens landskap effektivt, säkerställa juridisk efterlevnad och främja en positiv företagskultur.

Vill du veta mer?

Är du inte redo? Oroa dig inte!
Du kan helt kostnadsfritt boka ett demo med en våra rådgivare.

Resultat av detta kurspaket:

 • Grundlig kunskap om arbetsrätt
 • Expertis inom anställningsavtal
 • Konflikthantering
 • Bygga starka relationer på arbetsplatsen

Alla kurser som ingår i kurspaketet

18 kurser, 9h material och 3 valfria tilläggskurser

Vårt HR Bas-paket är skräddarsytt för HR-proffs som vill stärka sin grund i arbetsrätt, anställningsavtal och hantering av arbetsplatskonflikter. Genom en mix av teoretiska insikter och praktiska verktyg ger det här paketet dig allt du behöver för att bygga upp och underhålla starka relationer på jobbet, samtidigt som du håller både medarbetare och verksamheten säker och trygg.

24/7 tillgång

På vår utbildningsplattform har du dygnet runt tillgång till hela ditt kursbibliotek. Här kan du följa din personliga utveckling genom att se vilka kurser du har avslutat, göra prov för ett brett utbud av kurser och få kursintyg när du har avklarat en kurs.

Tillgång till alla kommande kurser

För att säkerställa att du alltid är väl informerad om aktuella lagar och regler, ger vi dig tillgång till alla kommande kurser. På detta sätt kan du vara säker på att din kunskap alltid är aktuell och relevant.

Uppstartsmöte

Vi strävar efter att göra din upplevelse och implementering så smidig som möjligt. Därför erbjuder vi ett personligt uppstartsmöte där vi kan samarbeta för att skapa den bästa implementeringen för dig och ditt företag.

Vanliga frågor

Har du fler frågor? Kontakta vår kundsupport

Kan jag få hjälp att skräddarsy en utbildningslösning för mitt företag?

Kontakta oss så löser vi en skräddarsydd utbildningslösning för just era behov.
Kontakta oss
Vad ingår i våra digitala utbildningspaket?
Beroende vilket utbildningspaket du har ingår ett olika antal kurser inom ditt rättsområde. Det ingår alltid 5 licenser som går att fördela på nyckelpersoner i företaget. Du får även tillgång till alla kommande kurser inom din avtalsperiod och rabatt på våra andra utbildningspaket.
Hur fungerar det om jag vill lägga till fler paket under avtalsperioden?
Du får alltid en rabatt på våra andra utbildningspaket om du vill lägga till en eller flera paket under avtalsperioden. Väljer du att lägga till fler paket så börjar en ny avtalsperiod gälla.
Kan jag följa min utveckling på utveckling på plattformen?
I plattformen kan du hela tiden följa vilka kurser du avklarat, och hur många du har kvar. En stor del av våra kurser har även ett kursprov som kan göras när du sett klart en kurs. Vid avklarad kurs kan du begära ett automatiserat kursintyg på plattformen.
Hur fungerar mitt utbildningsabonnemang?
Alla våra digitala utbildningspaket är abonnemang för att säkerställa att du täcker dina juridiska behov båda idag och i framtiden. Vi uppdaterar ständigt våra paket med nya kurser, nya avtal, nyhetsbrev och ytterligare relevant information. Genom våra utbildningsabonnemang säkerställer vi att du alltid vet allt du behöver veta inom det relevanta området, har tillgång till de viktigaste kurserna, och kan känna dig trygg att du har koll på din juridik. Om du känner dig osäker kan du när som helst, senast 30 dagar innan nästa period, säga upp prenumerationen.
Certifierad E-handel
Allt om Juridiks webbplats är en Certifierad E-handel, vilket innebär att du kan handla tryggt hos oss med ett köpskydd om något skulle bli fel.
© 2024 Allt Om Juridik. All rights reserved.

Logga in

Vill du ha kostnadsfri rådgivning?
Boka en tid med oss, när det passar dig!

Boka rådgivning så ser vi hur vi kan hjälpa just er verksamhet med juridiken. – helt kostnadsfritt. Välj en tid som passar dig och låt våra experter ge dig de verktyg du behöver.

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till webbinarium, avtalsmallar och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Företagsuppgifter
3
Lösenord
Samtycke*

Logga in

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till avtalsmallar, webbinarium
och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Välj ditt lösenord
Samtycke*

Boka ett kostnadsfritt demo med en av våra rådgivare