Allt om Juridiks kursutbud växer – vi möter produktionsansvarig Hanna Frestro

Vi på Allt om Juridik fortsätter utveckla vårt kursutbud och komplettera med ytterligare kurser inom våra olika juridiska områden. Vi vill hjälpa dig som företagare att utveckla din kompetens, och ge dig en större grundtrygghet inom juridiska frågor. Hanna Frestro har fått stafettpinnen för utvecklingen av E-Learning i sin roll som produktionsansvarig på Allt om Juridik.

Hej Hanna! Vem är du och vad är din roll på Allt om Juridik?

Jag är utbildad jurist och produktionsansvarig på Allt om Juridik där jag ansvarar för E-Learning, våra digitala kurser. Min roll är väldigt varierad eftersom jag är ansvarig för hela processen från idé till färdig kurs. Med detta ingår research och kontakt med olika föreläsare där vi tillsammans bestämmer kursinnehåll. Jag spenderar också mycket tid i studion där jag jobbar bakom kameran, regisserar och sitter i kontrollrummet. En röd tråd i mitt arbete är att översätta juridik till företagare som kanske inte har en juridisk bakgrund och göra den enkel och lättförståelig.

Inom vilka områden har det kommit och kommer det nya kurser inom den närmaste tiden?

Det är kurser på gång inom IT och GDPR, skatterätt och ekonomi och som alltid uppdaterar vi vårt utbud inom bygg och entreprenad.

Vilka typer av kurser ser du fram emot att skapa?

Jag tycker det är spännande att skapa kurser baserat på konkreta föreställningar som vi fått från kunder i vår rådgivning. Vidare tycker jag också det är jätteroligt att lyfta våra kompetenta jurister från vår rådgivning. Jag har under hösten skapat kurser tillsammans med dem som kommer släppas inom kort, dessa berör bland annat entreprenad, arbetsrätt och GDPR.

Vad tycker du är roligast med din roll?

Jag tycker det är spännande att samarbeta med våra föreläsare inom så många olika rättsområden. Alla våra föreläsare är väldigt kompetenta och har en gedigen erfarenhet av att arbeta med de frågor som våra kunder ofta har.

 

I sin roll som produktionsansvarig är Hanna ansvarig över hela ledet – från idé till färdig kurs.

 

Den senaste tiden har vi lanserat följande kurser:

Dessutom har vi nu ett utbildningspaket inom Skatt & Ekonomi som bland annat innehåller samtliga nya ovannämnda kurser inom Skatt & Ekonomi.

________________________________

Författare: Ninette Hansson, Allt om Juridik

Dela

Certifierad E-handel
Allt om Juridiks webbplats är en Certifierad E-handel, vilket innebär att du kan handla tryggt hos oss med ett köpskydd om något skulle bli fel.
© 2024 Allt Om Juridik. All rights reserved.

Logga in

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till avtalsmallar och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Företagsuppgifter
3
Lösenord
Samtycke*