Allt om Juridik inleder strategiskt samarbete med Sana för att skala upp sina digitala utbildningar

Till följd av en stark efterfrågan, satsar Allt om Juridik, som tillhandahåller juridisk kompetensförsörjning, på AI för att leda en branschomfattande transformation.

Allt om Juridik har gått samman med den AI-baserade läroplattformen Sana för att skala upp sitt erbjudande inom juridisk kompetens. Det nytecknade avtalet markerar starten på en större satsning för bolaget.
“Genom att samarbeta med Sana kan vi visa hur den senaste tekniken inom AI och modern pedagogik kan förenkla och förbättra juridisk kompetensförsörjning till företag”, säger Marcus Bouvin, Chief Operating Officer på Allt om Juridik.

Allt om Juridiks beslut om att investera i, och utveckla, sina digitala utbildningar är en konsekvens av starka signaler från marknaden. Efterfrågan på bolagets digitala utbildningskurser följer den växande efterfrågan på juridisk kompetens för företag.
“Nu är det rätt tid för oss att göra denna investering. Intresset för Allt om Juridiks digitala utbildningspaket är högre än någonsin, med tusentals företagskunder som redan drar nytta av det. Vi har som mål att avsevärt öka antalet användare under kommande år.” säger Marcus Bouvin.

Förutom att skala upp sitt eget digitala erbjudande siktar Allt om Juridik på att modernisera den juridiska kompetensbranschen som helhet.
“Juridisk kompetensförsörjning har historiskt sett varit relativt konservativ och traditionell. På Allt om Juridik har vi som mål att gå i bräschen för den här transformationen. Sanas teknik och användarupplevelse är bäst på marknaden, vilket gör att vi kan positionera oss ytterligare som ledande aktör inom företagsrelaterad juridisk kompetens.” säger Marcus Bouvin, VD för Allt om Juridik.

Sana är den enda läroplattformen som använder AI för hela användarupplevelsen. Genom det nyligen påbörjade samarbetet kommer Allt om Juridiks kunder att få ännu mer relevant och intuitiv tillgång till legal expertis än tidigare.
“De senaste framstegen inom AI inleder en helt ny era för lärande. Vi kan nu producera relevant och pedagogiskt innehåll på en oöverträffad skala och hastighet, och tiden är nu kommen för utbildningsleverantörer att ta tillfället i akt. Vi är väldigt glada för att vi är med och hjälper Allt om Juridik i deras branschledande mission”, säger Joel Hellermark, grundare och VD för Sana.

Mer information om när plattformen kommer att vara tillgänglig meddelas inom kort.

Om Allt om Juridik
Allt om Juridik tillhandahåller bolagsjurister på distans och digitala utbildningar för företag. Allt om Juridik är en del av Blendow Group som har verkat i juristbranschen i 30 år – tillsammans är vi ledande i Sverige på juridisk kompetensförsörjning.

Om Sana
Sana är en AI-baserad läroplattform som ger organisationer möjlighet att hitta, dela och utnyttja den kunskap de behöver för att uppnå sina mål. Uppbackat av världens ledande investerare, operatörer och grundare har Sana tagit in 54 miljoner dollar i kapital hittills. Företagets huvudkontor är beläget i Stockholm, Sverige, med kontor i London och New York.

 

Dela

Certifierad E-handel
Allt om Juridiks webbplats är en Certifierad E-handel, vilket innebär att du kan handla tryggt hos oss med ett köpskydd om något skulle bli fel.
© 2024 Allt Om Juridik. All rights reserved.

Logga in

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till avtalsmallar och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Företagsuppgifter
3
Lösenord
Samtycke*