Min bolagsjurist

Få snabbt tillgång till en bolagsjurist - när ditt företag behöver det

Vi hjälper ditt företag med allt det juridiska, så att ni istället kan fokusera på att driva verksamheten. Vi avlastar även många företag som har egna jurister, men inte hinner med. Alltid till ett lågt, fast och förutsägbart pris.

Varför ska man ha Min bolagsjurist?

Vårt team är redo att agera proaktivt, för att hjälpa dig undvika juridiska problem, och står också till ditt förfogande om du hamnar i en knepig situation. Vi specialiserar oss på att granska och skapa olika dokument och avtal från grunden, och fungerar som din pålitliga representant till ett förmånligt pris.

Våra olika lösningar

Välj det paket som passar ditt företags behov bäst.

Våra jurister

Emma Bergström
Legal counsel
Oliver Bucaro
Legal counsel
Beatrice Tollerup
Legal counsel
Maria Bengtsson
Head of Legal

Vad säger våra kunder?

Allt om Juridik underlättar juridiken för 2000+ bolag.

Bra kommunikation, snabb hantering av ärenden, bra uppföljning och återkoppling! Allt om Juridik har blivit ett naturligt led i våra processer som kräver juridisk kompetens.
Thomas Winqvist
VD, Hälsinglands utbildningsförbund
Allt om Juridik har från dag ett varit otroligt bra och ett företag jag varmt kan rekommendera alla företagare som vill ha hjälp och stöd inom juridik!
Stefan Tingwall
VD och Grundare, KlubbSverige
Vårt stöd från Allt om Juridik har varit över förväntan. Mycket värdefullt att ha juridiskt stöd när man behöver det, i ett avtalat paket där man inte behöver tänka på att varje timma kostar extra.
Kaj Wågdahl
Hållbarhetskonsult, Klimatskyddsbyrån Sverige

Vanliga frågor

Har du fler frågor? Kontakta vår kundsupport

Kan jag få hjälp med mitt avtal?

Vi har sammanställt de vanligaste avtal, dokument och policys som vi hjälper våra kunder med.
Läs mer om exempel på avtal
Vad ingår i Min bolagsjurist?
I paketen Bas, Plus och Premium ingår alltid fri rådgivning och X antal timmar aktiv juridisk hjälp beroende på paket. I Plus och Premium ingår även rabatt på ombud, och i Premium har du tillgång till alla våra 120+ digitala kurser.
Vad är skillnaden mellan fri rådgivning och aktiv hjälp?
Fri rådgivning innebär att du kan ringa in till oss med frågor som kan besvaras på studs. Frågor som kräver en rättsutredning, hjälp med avtal eller annan utredning räknas mot den aktiva juridiska hjälpen.
Får jag alltid samma bolagsjurist?
Vår Legal Support består av ett antal jurister som är nischade inom olika rättsområden och därför kan du komma att samarbeta med olika bolagsjurister beroende på vad du behöver hjälp med.
Måste tjänsten omfattas av abonnemang?
Min bolagsjurist är en prenumeration på 12 månader – för att du inte ska stå utan snabb juridisk hjälp när du behöver den. Du kan däremot när som helst, senast 30 dagar innan nästa period, säga upp prenumerationen.
Boka kostnadsfri rådgivning

Vill du veta mer?

Boka en kostnadsfri rådgivning så ser vi hur vi kan hjälpa just er verksamhet med juridiken.
Certifierad E-handel
Allt om Juridiks webbplats är en Certifierad E-handel, vilket innebär att du kan handla tryggt hos oss med ett köpskydd om något skulle bli fel.
© 2024 Allt Om Juridik. All rights reserved.

Logga in

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till avtalsmallar och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Företagsuppgifter
3
Lösenord
Samtycke*