För dig inom HR

Juridisk trygghet med HR Plus

HR Plus-modulpaketet är skräddarsytt för HR-professionella som strävar efter att behärska komplexa juridiska utmaningar inom arbetsrätt, diskrimineringslagstiftning och dataskydd. Genom fördjupade seminarier och case-studier, utrustar vi dig med avancerade strategier för att effektivt hantera juridiska risker och främja en inkluderande arbetsplatskultur.

38

Kurser i HR Plus-paketet

60000+

Antal genomförda kurser

5000+

Antal kursdeltagare

4,5 Trustpilot®
Arbetskultur på rätt sätt!

Utbildningspaket:
HR Plus

Är du redo att starta din utbildningsresa?
Abonnemang

14 900

kr / år
 • 38 kurser
 • 24h material med tillhörande PPT
 • 24/7 tillgång till digitala kurser
 • Tillgång till alla kommande kurser
 • Uppstartsmöte
 • 100+ avtalsmallar
 • Rabatt på ytterligare kurspaket

HR Plus

14900kr

Artikelnr: Roll-HR-Plus Kategorier: ,

För dig som

Vårt HR Bas-paket är skräddarsytt för din inom HR som siktar på att behärska arbetsrättsliga grunder, anställningsavtal och konflikthantering. Det kombinerar teori med praktik för att förse dig med de verktyg som krävs för att bygga och upprätthålla starka arbetsplatsrelationer, samtidigt som du skyddar både medarbetare och organisation. Genom detta paket stärks din förmåga att navigera i arbetsrättens landskap effektivt, säkerställa juridisk efterlevnad och främja en positiv företagskultur.

Vill du veta mer?

Är du inte redo? Oroa dig inte!
Du kan helt kostnadsfritt boka ett demo med en våra rådgivare.

Resultat av detta kurspaket:

 • Expertis inom komplex arbetsrätt
 • Fördjupad kunskap om diskrimineringslagstiftning
 • Avancerad dataskyddskompetens
 • Främjande av inkluderande arbetsplatskultur

Alla kurser som ingår i kurspaketet

38 kurser, 24h material och 5 valfria tilläggskurser

Vårt HR Plus-paket är perfekt för HR-experter redo att ta sig an mer avancerade juridiska frågor som arbetsrätt, diskrimineringslagar och GDPR. Med en serie djupgående seminarier och praktiska case-studier ger vi dig de avancerade verktygen och strategierna du behöver för att navigera genom juridiska risker och skapa en välkomnande och säker arbetsmiljö.

24/7 tillgång

På vår utbildningsplattform har du dygnet runt tillgång till hela ditt kursbibliotek. Här kan du följa din personliga utveckling genom att se vilka kurser du har avslutat, göra prov för ett brett utbud av kurser och få kursintyg när du har avklarat en kurs.

Tillgång till alla kommande kurser

För att säkerställa att du alltid är väl informerad om aktuella lagar och regler, ger vi dig tillgång till alla kommande kurser. På detta sätt kan du vara säker på att din kunskap alltid är aktuell och relevant.

Uppstartsmöte

Vi strävar efter att göra din upplevelse och implementering så smidig som möjligt. Därför erbjuder vi ett personligt uppstartsmöte där vi kan samarbeta för att skapa den bästa implementeringen för dig och ditt företag.

Vanliga frågor

Har du fler frågor? Kontakta vår kundsupport

Kan jag få hjälp att skräddarsy en utbildningslösning för mitt företag?

Kontakta oss så löser vi en skräddarsydd utbildningslösning för just era behov.
Kontakta oss
Vad ingår i våra digitala utbildningspaket?
Beroende vilket utbildningspaket du har ingår ett olika antal kurser inom ditt rättsområde. Det ingår alltid 5 licenser som går att fördela på nyckelpersoner i företaget. Du får även tillgång till alla kommande kurser inom din avtalsperiod och rabatt på våra andra utbildningspaket.
Hur fungerar det om jag vill lägga till fler paket under avtalsperioden?
Du får alltid en rabatt på våra andra utbildningspaket om du vill lägga till en eller flera paket under avtalsperioden. Väljer du att lägga till fler paket så börjar en ny avtalsperiod gälla.
Kan jag följa min utveckling på utveckling på plattformen?
I plattformen kan du hela tiden följa vilka kurser du avklarat, och hur många du har kvar. En stor del av våra kurser har även ett kursprov som kan göras när du sett klart en kurs. Vid avklarad kurs kan du begära ett automatiserat kursintyg på plattformen.
Hur fungerar mitt utbildningsabonnemang?
Alla våra digitala utbildningspaket är abonnemang för att säkerställa att du täcker dina juridiska behov båda idag och i framtiden. Vi uppdaterar ständigt våra paket med nya kurser, nya avtal, nyhetsbrev och ytterligare relevant information. Genom våra utbildningsabonnemang säkerställer vi att du alltid vet allt du behöver veta inom det relevanta området, har tillgång till de viktigaste kurserna, och kan känna dig trygg att du har koll på din juridik. Om du känner dig osäker kan du när som helst, senast 30 dagar innan nästa period, säga upp prenumerationen.
Certifierad E-handel
Allt om Juridiks webbplats är en Certifierad E-handel, vilket innebär att du kan handla tryggt hos oss med ett köpskydd om något skulle bli fel.
© 2024 Allt Om Juridik. All rights reserved.

Logga in

Vill du ha kostnadsfri rådgivning?
Boka en tid med oss, när det passar dig!

Boka rådgivning så ser vi hur vi kan hjälpa just er verksamhet med juridiken. – helt kostnadsfritt. Välj en tid som passar dig och låt våra experter ge dig de verktyg du behöver.

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till webbinarium, avtalsmallar och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Företagsuppgifter
3
Lösenord
Samtycke*

Logga in

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till avtalsmallar, webbinarium
och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Välj ditt lösenord
Samtycke*

Boka ett kostnadsfritt demo med en av våra rådgivare