För dig som ekonomiansvarig

Juridisk trygghet med Ekonomiansvarig Bas

Detta modulpaket är utvecklat för ekonomiansvariga som söker en solid juridisk grund inom företagsekonomi, skattelagstiftning och grundläggande finansiell compliance. Genom att kombinera grundläggande principer med praktiska tillämpningar, stärker detta paket din förmåga att navigera ekonomiska och juridiska utmaningar effektivt.

22

Kurser i Ekonomiansvarig bas-paketet

60000+

Antal genomförda kurser

5000+

Antal kursdeltagare

4,5 Trustpilot®
Effektivisera ekonomin!

Utbildningspaket:
Ekonomiansvarig Bas

Är du redo att starta din utbildningsresa?
Abonnemang

9 900

kr / år
 • 22 kurser
 • 15h material med tillhörande PPT
 • 24/7 tillgång till digitala kurser
 • 3 valfria tilläggskurser
 • Tillgång till alla kommande kurser
 • Uppstartsmöte
 • 100+ avtalsmallar
 • Rabatt på ytterligare kurspaket

Ekonomiansvarig Bas

9900kr

Artikelnr: Roll-Ekonomiansvarig-bas Kategorier: ,

För dig som

Detta modulpaket är utvecklat för ekonomiansvariga som söker en solid juridisk grund inom företagsekonomi, skattelagstiftning och grundläggande finansiell compliance. Genom att kombinera grundläggande principer med praktiska tillämpningar, stärker detta paket din förmåga att navigera ekonomiska och juridiska utmaningar effektivt.

Vill du veta mer?

Är du inte redo? Oroa dig inte!
Du kan helt kostnadsfritt boka ett demo med en våra rådgivare.

Resultat av detta kurspaket:

 • Solid grund inom företagsekonomi
 • Expertis inom skattelagstiftning
 • Grundläggande finansiell compliance
 • Stärkt förmåga att navigera ekonomiska och juridiska utmaningar

Alla kurser som ingår i kurspaketet

22 kurser, 15h material och 3 valfria tilläggskurser

Med vårt kursutbud erbjuder vi dig som ekonomiansvarig en bred kunskapsbas inom olika områden. Genom att kombinera grundläggande principer med praktiska tillämpningar, stärker detta paket din förmåga att navigera ekonomiska och juridiska utmaningar effektivt.

24/7 tillgång

På vår utbildningsplattform har du dygnet runt tillgång till hela ditt kursbibliotek. Här kan du följa din personliga utveckling genom att se vilka kurser du har avslutat, göra prov för ett brett utbud av kurser och få kursintyg när du har avklarat en kurs.

Tillgång till alla kommande kurser

För att säkerställa att du alltid är väl informerad om aktuella lagar och regler, ger vi dig tillgång till alla kommande kurser. På detta sätt kan du vara säker på att din kunskap alltid är aktuell och relevant.

Uppstartsmöte

Vi strävar efter att göra din upplevelse och implementering så smidig som möjligt. Därför erbjuder vi ett personligt uppstartsmöte där vi kan samarbeta för att skapa den bästa implementeringen för dig och ditt företag.

Vanliga frågor

Har du fler frågor? Kontakta vår kundsupport

Kan jag få hjälp att skräddarsy en utbildningslösning för mitt företag?

Kontakta oss så löser vi en skräddarsydd utbildningslösning för just era behov.
Kontakta oss
Vad ingår i våra digitala utbildningspaket?
Beroende vilket utbildningspaket du har ingår ett olika antal kurser inom ditt rättsområde. Det ingår alltid 5 licenser som går att fördela på nyckelpersoner i företaget. Du får även tillgång till alla kommande kurser inom din avtalsperiod och rabatt på våra andra utbildningspaket.
Hur fungerar det om jag vill lägga till fler paket under avtalsperioden?
Du får alltid en rabatt på våra andra utbildningspaket om du vill lägga till en eller flera paket under avtalsperioden. Väljer du att lägga till fler paket så börjar en ny avtalsperiod gälla.
Kan jag följa min utveckling på utveckling på plattformen?
I plattformen kan du hela tiden följa vilka kurser du avklarat, och hur många du har kvar. En stor del av våra kurser har även ett kursprov som kan göras när du sett klart en kurs. Vid avklarad kurs kan du begära ett automatiserat kursintyg på plattformen.
Hur fungerar mitt utbildningsabonnemang?
Alla våra digitala utbildningspaket är abonnemang för att säkerställa att du täcker dina juridiska behov båda idag och i framtiden. Vi uppdaterar ständigt våra paket med nya kurser, nya avtal, nyhetsbrev och ytterligare relevant information. Genom våra utbildningsabonnemang säkerställer vi att du alltid vet allt du behöver veta inom det relevanta området, har tillgång till de viktigaste kurserna, och kan känna dig trygg att du har koll på din juridik. Om du känner dig osäker kan du när som helst, senast 30 dagar innan nästa period, säga upp prenumerationen.
Certifierad E-handel
Allt om Juridiks webbplats är en Certifierad E-handel, vilket innebär att du kan handla tryggt hos oss med ett köpskydd om något skulle bli fel.
© 2024 Allt Om Juridik. All rights reserved.

Logga in

Vill du ha kostnadsfri rådgivning?
Boka en tid med oss, när det passar dig!

Boka rådgivning så ser vi hur vi kan hjälpa just er verksamhet med juridiken. – helt kostnadsfritt. Välj en tid som passar dig och låt våra experter ge dig de verktyg du behöver.

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till webbinarium, avtalsmallar och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Företagsuppgifter
3
Lösenord
Samtycke*

Logga in

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till avtalsmallar, webbinarium
och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Välj ditt lösenord
Samtycke*

Boka ett kostnadsfritt demo med en av våra rådgivare