2 mars, 2023

Glada nyheter – nu blir våra digitala utbildningar ännu bättre!

Tusentals företag använder redan våra digitala utbildningar för att få bättre koll på juridiken och eftersom efterfrågan är så stor har vi investerat i en helt ny plattform för våra kurser! Den nya plattformen är baserad på AI-teknik, vilket bland annat innebär en förbättrad inlärningsmetod och personliga rekommendationer.

Om du redan är kund – så här får du tillgång till den nya plattformen
Vi skickar ett mejl till dig med instruktioner om hur du loggar in på den nya plattformen. Om du inte har fått mejlet, kontakta oss på info@alltomjuridik.se eller ring oss 0850933388.

Så får du personliga rekommendationer och intyg
Om ni är flera anställda på arbetsplatsen rekommenderar vi er att beställa tilläggslicenser till ert grundabonnemang för att på så sätt få ut det mesta av tjänsten. Med tilläggslicenser får alla användare en personlig läroplan med rekommendationer på kurser baserat på vad man tidigare tittat på, tillgång till funktionen att kunna fortsätta titta där man slutade sist samt en möjlighet att få ett individuellt kursintyg efter avklarad kurs. Tilläggslicenser skaffar du enkelt för endast 125 kronor styck per månad.

Inte kund ännu?
Det tar bara ett par minuter att bli kund hos oss! Just nu erbjuder vi dessutom en välkomstrabatt på 20 % om du tecknar ett abonnemang för våra digitala utbildningar. Pris fram till den 30 mars är 9 504 kronor exkl. moms för 12 månader (ordinarie pris 11 880 kronor exkl. moms).
Köp våra digitala kurser.

Vi kommer löpande att publicera nya digitala utbildningar samt uppdatera plattformen med nya funktioner. Har du tips på nya kurser som du saknar eller något annat önskemål? Mejla gärna till oss på info@alltomjuridik.se