Allt om Juridik söker juriststudenter till vår studentpool

 

Har du läst minst fem terminer på juristprogrammet, är en duktig skribent och letar efter en möjlighet att arbeta med juridiken i praktiken? Då är Allt om Juridik arbetsplatsen för dig! Att arbeta i vår studentpool är en fantastisk möjlighet att omsätta och utveckla dina kunskaper från juridikstudierna i verkligheten. Du får dessutom chansen att förbättra och finslipa dina journalistiska färdigheter.

 

Om oss

Allt om Juridik är en del av Blendow Publishing AB och på vår hemsida erbjuder vi ett stort redaktionellt utbud, där tyngdpunkten ligger på våra artiklar om aktuella rättsfall. Vi erbjuder dessutom fördjupad juridisk vägledning och information till företag som tecknat vår populära tjänst Trygghetspaketet.

 

Verksamheten växer och vi söker därför fler studenter som kan ingå i vår studentpool.

 

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna är blandade och innefattar bland annat att svara på juridiska frågeställningar från våra företagskunder. Detta sker under överseende av en jurist, men det ställer höga krav på självständighet och juridisk kompetens. I arbetsuppgifterna ingår även redaktionella uppgifter såsom att skriva artiklar om aktuella rättsfall för publicering på Allt om Juridiks hemsida. Utöver dessa uppgifter ingår även vissa uppgifter som rör kundservice, främst bestående i att kontakta våra kunder för att välkomna dem till tjänsten.

Hur mycket du vill jobba är till stor del upp dig, men vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta minst en dag i veckan.

 

Vi söker dig som:

  • Har studerat minst fem terminer på juristlinjen med goda resultat.
  • Har ett brett juridiskt intresse och känner dig bekväm med att besvara juridiska frågeställningar.
  • Är duktig på att uttrycka dig i skrift. Du klarar att ”översätta” juridiskt innehåll till ett mer lättsmält format, utan att tappa väsentlig information och juridisk precision.
  • Är självständig, ansvarstagande och effektiv.
  • Är framåt och utåtriktad.

 

Skicka din ansökan snarast med CV, personligt brev och betygsdokument till sophia.lindstedt@alltomjuridik.se. Tillsättning sker löpande. Sista ansökningsdag är 16 november 2017.

Dela

Certifierad E-handel
Allt om Juridiks webbplats är en Certifierad E-handel, vilket innebär att du kan handla tryggt hos oss med ett köpskydd om något skulle bli fel.
© 2024 Allt Om Juridik. All rights reserved.

Logga in

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till avtalsmallar och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Företagsuppgifter
3
Lösenord
Samtycke*