Ibland är bolagsjuridiken riktigt jobbig...

Vi vet, ordet "juridik" kan ibland kännas som en kalldusch – oväntad och lite för uppfriskande. Men till skillnad från andra så älskar vi juridik (ja, du läste rätt), och vi är här för att dela den kärleken med dig, oavsett om du är ute efter att få saker gjorda eller är sugen på att lära dig hur man gör det själv.
Vi ser till att du alltid är:
 • I framkant med aktuella och relevanta lagar
 • Praktiskt utrustad för juridiska utmaningar
 • Trygg i att identifiera och bemöta juridiska risker
 • Trygg och ser juridiken som en tillgång, inte ett hinder
Våra tjänster

Rådgivning
& ärenden

Vi blir företagets bolagsjurist – utan att för den sakens skull kosta som en. Våra klienter kan ringa eller maila alla typer av juridiska frågor till oss, granska eller upprätta nya avtal samt agera ombud.
Läs mer

Digital
utbildning

Med 30 års erfarenhet av juridisk utbildning erbjuder vi dig och dina anställda obegränsad tillgång till juridiska kurser som kan ses var som helst, när som helst och hur många gånger som helst.
Läs mer

Gratismedlemskapet Juridik Fri

Med Juridik Fri hjälper vi ditt företag med grundläggande kunskap och verktyg inom juridiken. Ta del av webbinarium, avtalsmallar och mycket mer ger vi dig en inblick i nyttan av bolagsjuridik. Helt kostnadsfritt för alltid.
Läs mer

Utforska våra kurser

Genom att använda oss får ni:

Mer tid till annat

Vi sköter juridiken, så att du kan investera din tid där den verkligen gör skillnad.

Optimera din verksamhet

Med Allt Om Juridik blir juridiken en integrerad, smidig del av din verksamhet, vilket möjliggör effektivare processer och bättre beslutsfattande.

Skydda företagets framtid

Våra tjänster erbjuder en sköld mot potentiella juridiska hot, vilket säkerställer att ditt företag kan blomstra långsiktigt.

Bli juridisk självsäker

Få de verktyg och den kunskap du behöver för att hantera juridiska utmaningar utan tvekan. Allt Om Juridik gör dig trygg i din juridiska kompetens.

Vanliga frågor

Har du fler frågor? Kontakta vår kundsupport

Kan jag få hjälp att skräddarsy en utbildningslösning för mitt företag?

Kontakta oss så löser vi en skräddarsydd utbildningslösning för just era behov.
Kontakta oss
Vad ingår i våra digitala utbildningspaket?
Beroende vilket utbildningspaket du har ingår ett olika antal kurser inom ditt rättsområde. Det ingår alltid 5 licenser som går att fördela på nyckelpersoner i företaget. Du får även tillgång till alla kommande kurser inom din avtalsperiod och rabatt på våra andra utbildningspaket.
Hur fungerar det om jag vill lägga till fler paket under avtalsperioden?
Du får alltid en rabatt på våra andra utbildningspaket om du vill lägga till en eller flera paket under avtalsperioden. Väljer du att lägga till fler paket så börjar en ny avtalsperiod gälla.
Kan jag följa min utveckling på utveckling på plattformen?
I plattformen kan du hela tiden följa vilka kurser du avklarat, och hur många du har kvar. En stor del av våra kurser har även ett kursprov som kan göras när du sett klart en kurs. Vid avklarad kurs kan du begära ett automatiserat kursintyg på plattformen.
Hur fungerar mitt utbildningsabonnemang?
Alla våra digitala utbildningspaket är abonnemang för att säkerställa att du täcker dina juridiska behov båda idag och i framtiden. Vi uppdaterar ständigt våra paket med nya kurser, nya avtal, nyhetsbrev och ytterligare relevant information. Genom våra utbildningsabonnemang säkerställer vi att du alltid vet allt du behöver veta inom det relevanta området, har tillgång till de viktigaste kurserna, och kan känna dig trygg att du har koll på din juridik. Om du känner dig osäker kan du när som helst, senast 30 dagar innan nästa period, säga upp prenumerationen.
Certifierad E-handel
Allt om Juridiks webbplats är en Certifierad E-handel, vilket innebär att du kan handla tryggt hos oss med ett köpskydd om något skulle bli fel.
© 2024 Allt Om Juridik. All rights reserved.

Din anmälan till detta webbinarium:

Fyll i dina uppgifter och anmäl dig för att se vårt webbinarium på mina sidor. På mina sidor får du tillgång till vårt medlemsskap Juridik Fri där du helt kostnadsfritt hittar:
 • Alla tidigare och kommande webbinarium
 • 100+ avtalsmallar
 • Utvärderingar
 • Rabatter och utvalda juridikkurser
1
Kontaktuppgifter
2
Välj ditt lösenord
Samtycke*

Logga in

Din anmälan till detta webbinarium:

Fyll i dina uppgifter och anmäl dig för att se vårt webbinarium på mina sidor. På mina sidor får du tillgång till vårt medlemsskap Juridik Fri där du helt kostnadsfritt hittar:
 • Alla tidigare och kommande webbinarium
 • 100+ avtalsmallar
 • Utvärderingar
 • Rabatter och utvalda juridikkurser
1
Kontaktuppgifter
2
Välj ditt lösenord
Samtycke*

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till webbinarium, avtalsmallar och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Företagsuppgifter
3
Lösenord
Samtycke*

Logga in

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till avtalsmallar, webbinarium
och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Välj ditt lösenord
Samtycke*