NYA AVTALSMALLAR

Vi på Allt om Juridik anser att juridiken är till för alla. Vi vet även hur mycket tid och pengar som finns att spara genom att tänka preventivt – exempelvis att avtala om frågor på förhand. Nu kan Allt om Juridik stolt presentera kostnadsfria avtalsmallar inom familjerätt och civilrätt. Här hittar du testamenten, äktenskapsförord, samboavtal, gåvobrev, köpeavtal och mycket, mycket mer. Fler rättsområden kommer att lanseras inom kort.

Att använda mallarna kostar ingenting, men du måste registrera dig med namn och e-postadress för att kunna ladda ner mallarna. Det gör du längst upp till höger ”Registrera dig”, eller genom att klicka här»

Samtliga mallar är i pdf-format. Du kan välja att ladda ner och skriva ut avtalsmallen och fylla i relevanta uppgifter med penna eller fylla i datafälten innan du skriver ut den. Allt om Juridiks avtalsmallar är kostnadsfria och kan fritt spridas med hänvisande till källa.

Varmt välkommen till Allt om Juridiks avtalsmallar!

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning kring dina frågor

Dela

Certifierad E-handel
Allt om Juridiks webbplats är en Certifierad E-handel, vilket innebär att du kan handla tryggt hos oss med ett köpskydd om något skulle bli fel.
© 2024 Allt Om Juridik. All rights reserved.

Logga in

Vill du ha kostnadsfri rådgivning?
Boka en tid med oss, när det passar dig!

Boka rådgivning så ser vi hur vi kan hjälpa just er verksamhet med juridiken. – helt kostnadsfritt. Välj en tid som passar dig och låt våra experter ge dig de verktyg du behöver.

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till webbinarium, avtalsmallar och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Företagsuppgifter
3
Lösenord
Samtycke*

Logga in

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till avtalsmallar, webbinarium
och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Välj ditt lösenord
Samtycke*