Juridikdagen.se nylanseras i en ny kostym!

Nu lanserar vi Allt om Juridiks populära kursdag Juridikdagen i en ny kostym. På juridikdagen.se kan du läsa om och boka någon av våra uppskattade utbildningsdagar för företagsledare.

Välj mellan följande kurser:

 

Alla kursdagar är upplagda som seminarier där du och en rad andra kursdeltagare från näringslivet under en heldag får lära dig praktiska och konkreta knep för att bemästra den svåra juridiken.

 

ellen 2

Ellen Sjöberg är ansvarig för innehållet på Juridikdagen:

Juridikdagen.se har fått ett nytt utseende – gäller det även kurserna?

”Givetvis har vi gett kursdagarna en facelift. Vi har under hösten lanserat både Entreprenaddagen och Juridikdagen för IT-branschen och haft mycket nöjda deltagare.”

Hur ser en typisk kursdag ut?

”Den börjar med att vi äter frukost och checkar in alla deltagare på morgonen. Sedan kör vi igång med första passet, har en kaffepaus, sedan kör vi ett pass till innan lunch. På lunchen går vi alla iväg och käkar på någon restaurang och då brukar deltagarna få tillfälle att mingla med oss på Allt om Juridik och med de jurister som föreläser. På eftermiddagen brukar vi byta inriktning litegrann och ibland kommer det också en ny jurist och föreläser.”

Vad utmärker Juridikdagen jämfört med andra kursdagar för företagare?

”Kunderna uppskattar enkelheten – det konkreta. Kurserna är ofta i relativt små grupper, så att alla får chans att ställa direkta frågor till föreläsaren. Normalt sett blir det en väldigt familjär och trevlig stämning. Det blir mer dialog än monolog många gånger.”

Vilka är talarna?

”Vi tar alltid in externa praktiserande jurister. Ofta är det advokater som är inriktade på just det aktuella området. Detta för att vi vill ge kursdeltagarna bästa möjliga expertis. Deltagarna brukar också vara pigga på att få höra lite War stories från verkliga case.”

Om du ska ange tre anledningar att gå Juridikdagen, vilka är det?

“1. Även om du har en jurist måste du veta när du ska ringa den. De flesta tvister kan undvikas. Du sparar både tid och pengar på att ha en egen grundkunskap i juridik.

2. Du får en heldag med en erfaren jurist. Även om det inte är ett personligt rådgivningsmöte får du ändå chans att ställa dina konkreta frågor. En heldag med en advokat kan kosta 20.000 kronor om du ringer en byrå.

3. Du får tillgång till en prenumeration på vårt populära Trygghetspaket. Det är som Sjukvårdsupplysningen 1177 – fast inom Juridik. Vi förser ditt företag med lathundar, checklistor, snabb vägledning och konkreta tips som ditt företag kan använda i den löpande verksamheten. Dessutom har vi en Legal Support som besvarar de flesta juridiska frågor och levererar ett skriftligt svar inom kort – allt för att underlätta företagens vardag!”

jd-link-button

Dela

Certifierad E-handel
Allt om Juridiks webbplats är en Certifierad E-handel, vilket innebär att du kan handla tryggt hos oss med ett köpskydd om något skulle bli fel.
© 2024 Allt Om Juridik. All rights reserved.

Logga in

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till avtalsmallar och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Företagsuppgifter
3
Lösenord
Samtycke*