Varför du som företagare ska investera i digitala kurser från Allt om Juridik

Att utbilda sig digitalt har ökat exponentiellt de senaste åren – inte minst på grund av pandemin. Allt fler ser fördelarna med att kunna utbilda sig på distans och det finns många anledningar till varför du bör investera i Allt om Juridiks digitala kursutbud – här är tre:

  1. Du blir mer bekväm i din yrkesroll

Vi erbjuder ett utbildningsbibliotek inom flera viktiga rättsområden med allt ifrån arbetsrätt, entreprenadrätt, hyresrätt, GDPR till mer skräddarsydda utbildningar som varumärkesskydd, bokföringsbrott och VD- & styrelseansvar. Med våra kurser får du och dina anställda möjligheten att skapa en grundläggande kompetens inom juridik vilket ger er en förståelse för juridikens regler. På så vis kan ni enklare fatta beslut, och skydda din verksamhet från eventuella tvister och problem. Sammantaget – du blir mer bekväm i din yrkesroll.

  1. Du har kontroll över lärandet

Du kan se våra digitala kurser när som helst och var som helst från dator, mobil eller surfplatta. På så vis kan du själv bestämma när du vill se kurserna och i vilken takt. Du kan dessutom enkelt följa hur långt du har kommit i varje kurs, avbryta om det behövs, och återgå vid ett senare tillfälle. Vissa videor är uppdelade i sektioner så du enkelt kan se vad som är relevant för dig. Lärandet kan på så vis bli en smidig del av din och dina kollegors vardag.

  1. Du sparar tid och pengar

Genom att hålla dig uppdaterad om det grundläggande regelverket och lagarna har du möjlighet att vara proaktiv och göra rätt från början och spara både tid och pengar. Kurserna är dessutom tidseffektiva och ett utmärkt substitut till fysiska heldagskurser. Du vet också från början exakt vad du betalar och har tillgång till kurserna i 12 månader.

 

Vad säger våra kunder?

Era digitala utbildningar är enligt mig av väldigt hög kvalité och har hjälpt mig att förbättra det juridiska arbetet på vårt företag. Jag uppskattar dessutom möjligheten att genomföra era kurser flera gånger om jag behöver fräscha upp mina kunskaper igen!” – Bert Boork, VD Momenta AB

Tycker det är ett bra komplement som ger mig möjlighet att se avsnitt när jag själv vill, jag kan avbryta om något dyker upp emellan, jag kan backa och ta om när jag själv vill” – Marie-Louise Moberg Andersen, VD Servicekuben AB

E-Learning och kurserna fungerar väldigt bra för oss, att se kurserna ihop med kollegorna och samtidigt diskutera innehållet går väldigt bra. Vi är nöjda och prislappen blir betydligt mycket lägre än att gå på fysiska utbildningar” – Malin Augustsson, Älmhults kommun

Vårt digitala kursutbud ger alla alla anställda tillgång till kurserna i 12 månader.  Säkra din juridiska kunskap och fatta bättre beslut idag!

_________________________________

Författare: Ninette Hansson, Allt om Juridik

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning kring dina frågor

Dela

Certifierad E-handel
Allt om Juridiks webbplats är en Certifierad E-handel, vilket innebär att du kan handla tryggt hos oss med ett köpskydd om något skulle bli fel.
© 2024 Allt Om Juridik. All rights reserved.

Logga in

Vill du ha kostnadsfri rådgivning?
Boka en tid med oss, när det passar dig!

Boka rådgivning så ser vi hur vi kan hjälpa just er verksamhet med juridiken. – helt kostnadsfritt. Välj en tid som passar dig och låt våra experter ge dig de verktyg du behöver.

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till webbinarium, avtalsmallar och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Företagsuppgifter
3
Lösenord
Samtycke*

Logga in

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till avtalsmallar, webbinarium
och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Välj ditt lösenord
Samtycke*