Allt om Juridik samarbetar med Sveriges största nyhetssajt på arabiska

Som ett led i att hjälpa fler företagare med juridiken har Allt om Juridik inlett ett strategiskt samarbete med Aktar أكتر أخبار السويد . Aktarr är Sverige tredje största nyhetssajt och är på arabiska som cirka 10 % av Sveriges befolkning pratar.

– En utmaning många företagare har, och inte minst personer som inte kan det svenska språket, är att ha koll på all juridik och regelverk som är förknippad med företagandet, säger Marcus Bouvin, VD på Allt om Juridik. Det här gör att många hamnar i krångliga och dyra situationer helt i onödan. Det kan till exempel handla om att man inte känner till alla avtal som måste vara på plats eller hur de ska vara utformade, att nödvändiga registreringar är gjorda eller att det saknas policys och riktlinjer som underlättar i det vardagliga arbetet. Vi vill att alla företagare, oavsett bakgrund, ska få hjälp med juridiken så att de kan fokusera på att bedriva sin verksamhet och skapa tillväxt.

– Statistik från en av Sveriges största banker, SEB, visar att människor med invandrarbakgrund eller utlandsfödda föräldrar väljer att starta eget företag snarare än att hitta en anställning i Sverige, säger Kotada Yonus, grundare och VD på Aktarr. Andelen entreprenörer är stor ibland Aktarrs läsare och vi är stolta över att kunna informera dem om den juridiska delen som är nödvändig när man driver en företagsverksamhet. God företagsverksamhet är en av grundpelarna i ett välfungerande samhälle. Vi måste se till så att alla företag har de juridiska kunskaperna som krävs, inte bara för att kunna driva ett framgångsrikt företag utan också kunna utveckla sina visioner som driver vårt samhälle framåt. Vi står inför spännande tider när det kommer till innovationer inom många områden och det är en ära att få vara en del av det tillsammans med Allt om Juridik.

__________________________________ 

Författare: Allt om Juridik

Bild: Kotala Yonus, Founder & CEO – Aktarr.se

Dela

Certifierad E-handel
Allt om Juridiks webbplats är en Certifierad E-handel, vilket innebär att du kan handla tryggt hos oss med ett köpskydd om något skulle bli fel.
© 2024 Allt Om Juridik. All rights reserved.

Logga in

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till avtalsmallar och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Företagsuppgifter
3
Lösenord
Samtycke*