SEMINARIUM: FÖRSÄLJNING OCH MARKNADSFÖRINGSRÄTT

Allt om Juridik utbildar och informerar privatpersoner och företag om juridik. Vi gör det bland annat genom våra populära och helt kostnadsfria frukostseminarier med inriktning på de affärsjuridiska områden som företag kommer i kontakt med på daglig basis.

Måndagen den 7 april bjöd Allt om Juridik, i samarbete med Inhouse Legal Services, in till ett frukostseminarium om försäljning och marknadsföringsrätt och särskilt om juristens roll från idé till produkt.

Dagens talare var Magnus Toll och Richard Berg, båda från Inhouse Legal Services.

Seminariet var helt fullbokat sedan flera veckor tillbaka, vilket illustrerar det ökade behovet bland företag att hålla sig uppdaterade inom försäljningsprocessen och de speciella frågor som marknadsföringsrätt aktualiserar.

Advokatbyrån Strömholms presentation behandlade inledningsvis vad ett avtal är och dess egentliga innehåll – bortom de skrivna orden. Därefter presenterades hur ett företag genom välbalanserade avtal kan minimera sina risker på förhand och därmed spara både tid och pengar. Avslutningsvis diskuterades konkreta budord som varje företagare bör leva efter och vikten av att ta kontroll över hela affären på ett juridiskt sätt.

Seminariet var mycket uppskattat av samtliga av deltagarna och diskussionerna pågick länge efter att de faktiska presentationerna hade avslutats.

Läs mer om Inhouse Legal Services här >>> 

Foto: Blendow Publishing AB

Vanja Eriksson

vanja.eriksson@blendow.se

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning kring dina frågor

Dela

Certifierad E-handel
Allt om Juridiks webbplats är en Certifierad E-handel, vilket innebär att du kan handla tryggt hos oss med ett köpskydd om något skulle bli fel.
© 2024 Allt Om Juridik. All rights reserved.

Logga in

Vill du ha kostnadsfri rådgivning?
Boka en tid med oss, när det passar dig!

Boka rådgivning så ser vi hur vi kan hjälpa just er verksamhet med juridiken. – helt kostnadsfritt. Välj en tid som passar dig och låt våra experter ge dig de verktyg du behöver.

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till webbinarium, avtalsmallar och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Företagsuppgifter
3
Lösenord
Samtycke*

Logga in

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till avtalsmallar, webbinarium
och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Välj ditt lösenord
Samtycke*