Stegbolaget

Lär känna våra kunder

Allt om Juridik har hjälpt mig med jättemycket, i olika delar av min verksamhet. Det är skönt att ha en och samma firma att jobba med oavsett vilken del av affärsjuridiken jag behöver hjälp med. Det spar tid och har känts tryggt.

Sofia Jerrehag, Ägare, Stegbolaget

Berätta om er verksamhet?

Vi säljer och hyr ut stegar och ställningar samt taksäkerhet och fallskydd till företag och privatpersoner. Vi har en fysisk butik i Bromma och en webbshop.

Kan du beskriva de utmaningar och problem som ni stötte på innan ni hittade Allt om Juridik?

Första gången jag anlitade Allt om Juridik ville jag lära mig mer om att anställa personal och ta fram de dokument jag behövde för det. Det resulterade i bland annat anställningsavtal, GDPR-policy och en personalhandbok. Andra gången jag behövde deras hjälp gällde det alla dokument gällande min nyöppnade webbshop. Jag har också fått hjälp i en annan affär gällande köp av ett återförsäljaravtal och dokument kring det.

Hur har samarbetet med oss påverkat er verksamhet och er förmåga att hantera juridiska frågor?

Allt om Juridik har hjälp mig med jättemycket, i olika delar av min verksamhet. Det är skönt att ha en och samma firma att jobba med oavsett vilken del av affärsjuridiken jag behöver hjälp med. Det spar tid och har känts tryggt. De har överblick över hela min verksamhet och hur den hänger ihop, vilket gör att jag som ägare och verksam i bolaget kan fokusera på annat.

Kan du ge exempel på några resultat eller framgångshistorier som ni har uppnått med vårt stöd?

Resultaten är tydliga. Jag har fått en till anställd i firman och ett nytt stort återförsäljaravtal. Förutom tydliga regler för köp och hyror via min nya webbshop.

Vad ser ni fram emot i framtiden tillsammans med Allt om Juridik?

Jag ska ta mig tid att gå igenom Allt om Juridiks läroportal för att öka min egen kompetens och jag kommer ta hjälp inför fler förändringar i min firma.

Är ni nyfikna på att läsa mer om Stegbolaget?
Besök deras hemsida: www.stegbolaget.com

Certifierad E-handel
Allt om Juridiks webbplats är en Certifierad E-handel, vilket innebär att du kan handla tryggt hos oss med ett köpskydd om något skulle bli fel.
© 2024 Allt Om Juridik. All rights reserved.

Logga in

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till avtalsmallar och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Företagsuppgifter
3
Lösenord
Samtycke*