Dagens Juridik Kurser

I samarbete med Allt om Juridik

Kurser

+

kursdeltagare

+

Slutförda kurser

+

Certifikat

I alla kurser

Kurser

+

kursdeltagare

+

Slutförda kurser

+

Certifikat

I alla kurser

Betyg i Trustpilot

Välkommen till Dagens Juridik Kurser

Dagens Juridik erbjuder i samarbete med Allt om Juridik ett stort utbud av digitala kurser för dig som är företagare, arbetar med juridiska frågor eller är juridikintresserad och vill stärka eller bredda din kompetens.
Våra digitala kurser är utformade för att förse dig som företagare med den juridiska kompetens du behöver för att driva din verksamhet och hantera juridiska frågor. Med över 30 års erfarenhet inom juridisk utbildning erbjuder vi kurser som du kan köpa och ta del av när det passar dig, var du än befinner dig.

Här nedan hittar du alla aktuella kurser. Köpet genomförs hos Allt om Juridik och du får även tillgång till Juridik Fri med avtalsmallar, webbinarium och nyhetsbrev!

Om Allt om Juridik

Välkommen till Allt Om Juridik – ditt Legal SaaS-företag. Vi förser små och medelstora bolag i Sverige med pålitlig, transparent och begriplig juridisk rådgivning och utbildning. Vi förenklar företagande genom att göra rättssystemet mer tillgängligt för alla företag, oavsett storlek eller resurser, och tar bort mystiken kring juridiken. 

Tjänster

140+ kurser

2000+ kunder

25+ områden

Min bolagsjurist

Vi blir företagets bolagsjurist – utan att för den sakens skull kosta som en. Våra klienter kan ringa eller maila alla typer av juridiska frågor till oss, granska eller upprätta nya avtal samt agera ombud.
Läs mer
password-desktop

Utbildningspaket

Med 30 års erfarenhet av juridisk utbildning erbjuder vi dig och dina anställda obegränsad tillgång till juridiska kurser som kan ses var som helst, när som helst och hur många gånger som helst.
Läs mer
conversation-chat

Ombud

Vill du kräva betalt från en kund, har blivit stämd i tingsrätten eller ska ha förhandlingsmöte med en motpart? I dessa och i flera andra situationer kan vi hjälpa dig genom att vara ombud.
Läs mer
Certifierad E-handel
Allt om Juridiks webbplats är en Certifierad E-handel, vilket innebär att du kan handla tryggt hos oss med ett köpskydd om något skulle bli fel.
© 2024 Allt Om Juridik. All rights reserved.

Logga in

Vill du ha kostnadsfri rådgivning?
Boka en tid med oss, när det passar dig!

Boka rådgivning så ser vi hur vi kan hjälpa just er verksamhet med juridiken. – helt kostnadsfritt. Välj en tid som passar dig och låt våra experter ge dig de verktyg du behöver.

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till webbinarium, avtalsmallar och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Företagsuppgifter
3
Lösenord
Samtycke*

Logga in

Bli gratismedlem!

Registrera dig och få tillgång till avtalsmallar, webbinarium
och nyhetsbrev.
1
Kontaktuppgifter
2
Välj ditt lösenord
Samtycke*