Min bolagsjurist

Få snabbt tillgång till en bolagsjurist - när ditt företag behöver det!

Med vår tjänst Min bolagsjurist hjälper vi er med allt det juridiska, så att ni istället kan fokusera på att driva verksamheten. Alltid till ett lågt, fast och förutsägbart pris.

Våra olika lösningar

Välj det paket som passar ditt företags behov bäst. 

Bas

Vår mindre lösning
kr 9900 /år
 • Fri rådgivning
 • 8h aktiv juridisk hjälp
 • Ombud
 • Digital utbildning

Plus

Vår populäraste lösning
kr 14900 /år
 • Fri rådgivning
 • 16h aktiv juridisk hjälp
 • 25% rabatt på ombud
 • Digital utbildning

Premium

Vår heltäckande lösning
kr 35900 /år
 • Fri rådgivning
 • 40h aktiv juridisk hjälp
 • 35% rabatt på ombud
 • Digital utbildning

Varför ska man ha Min bolagsjurist?

Några av våra jurister

Maria Bengtsson

Head of Legal

Oliver Bucaro

Legal Counsel

Beatrice Tollerup

Legal Counsel

Emma Bengtsson

Legal Counsel

Exempel på dokument

Vi underlättar juridiken för 2000+ bolag

Frågor

Vi har tre olika paket, Bas, Plus och Premium. Det ingår alltid fri rådgivning, och X antal timmar aktiv juridisk hjälp beroende på vilket paket du väljer. I Plus och Premium ingår även rabatt på ombud, och i Premium har du även tillgång till alla våra 120+ digitala utbildningar.

Vi kan hjälpa till att granska och upprätta en mängd olika avtal inom olika rättsområden. Här kan du se exempel på avtal vi hjälper till med.

Fri rådgivning sker över telefon till vår Legal Support med frågor som våra bolagsjurister kan besvara på studs och som är mer av allmän karaktär. Frågor som kräver en rättsutredning, granskning av avtal eller annan utredning öppnas som ett ärende och räknas mot den aktiva juridiska hjälpen. 

För oss är kvaliteten viktigast och att du som klient ska få bäst lämpad hjälp beroende på spörsmål, vilket också utmärker vår tjänst då vi kan tillhandahålla en bred kompetens. Vår Legal Support består av ett antal jurister som är nischade inom olika rättsområden och därför kan du komma att samarbeta med olika bolagsjurister beroende på vad du som klient behöver hjälp med. För att däremot arbeta så effektivt som möjligt ser våra bolagsjurister till att samarbeta med varandra och ha en bra inblick i dina tidigare eller pågående ärenden i vårt ärendehanteringssystem. 

 

För att vi ska lära känna dig och ditt företag föredrar vi alltid att ta ett digitalt uppstartsmöte om ca 20 minuter som är exklusive de timmarna som ingår i din timbank. Därefter går dialogen mellan dig som klient och våra bolagsjurister löpande via mail till vår Legal Support när du behöver aktiv juridisk hjälp, eller över telefon om du önskar fri rådgivning av mer allmän karaktär. Det finns även möjlighet till att smidigt boka in regelbundna avstämningar via Teams med en bolagsjurist för att säkerställa det proaktiva juridiska arbetet. 

Min bolagsjurist är en prenumeration på 12 månader som förnyas årsvis – för att du som klient inte ska stå utan snabb juridisk hjälp från dina bolagsjurister när du behöver den. Du kan däremot när som helst under året, senast 30 dagar innan nästa period, säga upp tjänsten om du inte vill att den ska löpa vidare.

Fler frågor? Kontakta oss