Avtalsmallar och checklistor

 

Varmt välkommen till Allt om Juridiks avtalsmallar.

Du behöver registrera dig som medlem med namn och e-postadress för att kunna ladda ner mallarna. Det gör du längst upp till höger genom att klicka på "Bli medlem"

Samtliga mallar är i pdf-format. Du kan välja att ladda ner och skriva ut avtalsmallen och fylla i relevanta uppgifter med penna eller fylla i datafälten innan du skriver ut den.

Under 2016 har samtliga mallar uppdaterats med ny design och innehåller funktion för att byta ut Allt om Juridiks logga mot er egen. Vi vill upplysa er att för att kunna byta ut vår logga mot er egen så måste ni först och främst ha medlemskapet i egenskap av yrkesroll eller beställt "Trygghetspaketet". Vi rekommenderar att er Adobe Reader version är den senaste. Den senaste versionen av Adobe Reader finns alltid att ladda ner gratis på www.adobe.se.

 

Avtalsmallar_arbetsratt

 

Avtalsmallar_bolagsratt

 

Avtalsmallar_civilratt

 

Avtalsmallar_familjeratt

 

Avtalsmallar_fastighetsratt

 

Allt om Juridik (www.alltomjuridik.se) och Blendow Publishing AB (556954-9628) ansvarar på intet sätt för eventuella fel och/eller brister i Avtalsbanken, innehållande exempelvis avtalsmallar, och eventuella skador som kan uppstå direkt eller indirekt till följd av användandet av dessa. Användandet av tjänsten sker på egen risk och det är kundens ansvar att bedöma om materialet har det innehåll kunden önskar. Allt om Juridiks avtalsmallar ersätter inte skräddarsydda avtal i enskilt fall. Upphovsrätten till Avtalsbanken tillkommer Blendow Publishing AB och får därmed inte göras tillgängliga för allmänheten.

Print Friendly

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Trygg Juridik Certifikat

  • För att göra det lättare att välja vilken leverantör man ska samarbeta med så har Allt om Juridik instiftat certifikatet "Trygg Juridik".

    Vi är en del av Sveriges ledande organisation på juridisk information sedan 1992 och vi certifierar från och med 2016 företag som ser seriöst på den juridiska aspekten av sitt företagande. Ingen vill ha juridiska problem och genom att samarbeta med företag som är certifierade så minskar du helt enkelt risken att hamna i oönskade problem.
Läs mer »

Trygghetspaketet

  • Som trygghetskund har du tillgång till ett års juridisk support och vägledning från vår Legal Support. Du får tillgång till våra hjälpmedel och guider som ger dig verktygen att själv förstå juridiken och undvika att göra fel. Bli ett modernt, proaktivt företag – välkommen till Trygghetspaketet.
Läs mer »

Juridisk ordlista

  • Abolition Efterskänkande av eventuellt straff redan innan åtal väckts eller dom avkunnats, i motsats till nåd … Läs mer »
  • Markrofferi Avser att med juridiskt och etiskt tveksamma metoder tillskansa sig äganderätt till mark eller att u… Läs mer »
  • Benefik rättshandling är en juridisk term som innebär att någon utan krav på motprestation lovar eller fullgör något av vä… Läs mer »
Läs mer »
Om Trygghetspaketet: "Precis det svar vi behövde för att känna oss säkra på hur vi kan gå vidare."
Tibi Fastigheter AB