Jobba på Allt om Juridik

Vi på Allt om Juridik har siktet inställt på tillväxt! Allt om Juridik är en del Blendow Group och har funnits i juristbranschen i över 25 år. Vi sitter på Humlegårdsgatan i centrala Stockholm.

 

Tillgängliga positioner

  • Juriststudenter till vår studentpool

Har du läst minst fem terminer på juristprogrammet, är en duktig skribent och letar efter en möjlighet att arbeta med juridiken i praktiken? Då är Allt om Juridik arbetsplatsen för dig! Att arbeta i vår studentpool är en fantastisk möjlighet att omsätta och utveckla dina kunskaper från juridikstudierna i verkligheten. Du får dessutom chansen att förbättra och finslipa dina journalistiska färdigheter.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är blandade och innefattar bland annat att svara på juridiska frågeställningar från våra företagskunder. Detta sker under överseende av en jurist, men det ställer krav på självständighet och juridisk kompetens. I arbetsuppgifterna ingår även redaktionella uppgifter såsom att skriva artiklar om aktuella rättsfall eller juridiska quiz för publicering på Allt om Juridiks hemsida.

Hur mycket du vill jobba är till stor del upp dig, men vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta minst en dag i veckan med start under våren. Arbetet utförs mot timlön på plats i våra centralt belägna lokaler i Stockholm.

Vi söker dig som:

  • Har studerat minst fem terminer på juristlinjen med goda resultat.
  • Har ett brett juridiskt intresse och känner dig bekväm med att besvara juridiska frågeställningar.
  • Är duktig på att uttrycka dig i skrift. Du klarar att ”översätta” juridiskt innehåll till ett mer lättsmält format, utan att tappa väsentlig information och juridisk precision.
  • Är självständig, prestigelös och effektiv.
  • Är utåtriktad och har lätt för att skapa kontakt med människor.

Låter det här som något för dig? Skicka då din ansökan med CV, personligt brev och betygsdokument till: marcus.bouvin@blendow.se

Tillsättning sker löpande.

Beställ Företagsavtalet och få rabatt på alla våra digitala kurser

Läs mer