fbpx
 

Jobba på Allt om Juridik

Vi på Allt om Juridik har siktet inställt på tillväxt! Allt om Juridik är en del Blendow Group och har funnits i juristbranschen i över 25 år. Vi sitter på Humlegårdsgatan i centrala Stockholm.

 

Tillgängliga positioner

 

  • Inside Sales Account Manager

Vill du representera en av Sveriges ledande leverantör av juridisk kompetensförsörjning? Vi söker nu en säljare som vill vara med och driva fortsatt framgång för affärsområdet.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
I rollen som säljare blir din huvuduppgift att bearbeta och i förstahand sälja vår huvudtjänst Företagsavtal till beslutsfattare och nyckelpersoner i svenska företag. Du kommer även till stor del arbeta med merförsäljning mot våra befintliga kunder. Vi erbjuder goda möjligheter att utvecklas inom affärsområdet tillsammans med ett starkt varumärke och professionella kollegor. Du arbetar kontorstider och har en marknadsmässig grundlön med en generös provision.

Kvalifikationer:
Du som söker ska ha arbetslivserfarenhet efter utbildning och goda kunskaper inom försäljning samt har telefonvana. Du har ett utpräglat affärssinne och motiveras av att göra lönsamma affärer som bygger på långsiktiga och goda kundrelationer. Du är van vid att arbeta strukturerat och självständigt. Du drivs av viljan att uppnå högt uppsatta mål och resultat. Vi har en säljkultur med högt tempo där bra prestationer premieras. Du kommer få kontinuerlig uppföljning, utbildning och coachning samt blir en del av en miljö där framgång och att ha roligt på jobbet värdesätts högt.

Du har goda kunskaper i svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start under hösten 2019 och med placering i våra trevliga och moderna lokaler på Humlegårdsgatan. Vi tillämpar provanställning. Rekrytering sker löpande, så ansök redan nu!

Ansökan skickas till: marcus.bouvin@blendow.se

Eventuella frågor besvaras av Marcus Bouvin, telefon: 070-316 89 76

 

  • Juriststudenter till vår studentpool

Har du läst minst fem terminer på juristprogrammet, är en duktig skribent och letar efter en möjlighet att arbeta med juridiken i praktiken? Då är Allt om Juridik arbetsplatsen för dig! Att arbeta i vår studentpool är en fantastisk möjlighet att omsätta och utveckla dina kunskaper från juridikstudierna i verkligheten. Du får dessutom chansen att förbättra och finslipa dina journalistiska färdigheter.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är blandade och innefattar bland annat att svara på juridiska frågeställningar från våra företagskunder. Detta sker under överseende av en jurist, men det ställer krav på självständighet och juridisk kompetens. I arbetsuppgifterna ingår även redaktionella uppgifter såsom att skriva artiklar om aktuella rättsfall eller juridiska quiz för publicering på Allt om Juridiks hemsida.

Hur mycket du vill jobba är till stor del upp dig, men vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta minst en dag i veckan med start under hösten. Arbetet utförs mot timlön på plats i våra centralt belägna lokaler i Stockholm.

Vi söker dig som:

  • Har studerat minst fem terminer på juristlinjen med goda resultat.
  • Har ett brett juridiskt intresse och känner dig bekväm med att besvara juridiska frågeställningar.
  • Är duktig på att uttrycka dig i skrift. Du klarar att ”översätta” juridiskt innehåll till ett mer lättsmält format, utan att tappa väsentlig information och juridisk precision.
  • Är självständig, prestigelös och effektiv.
  • Är utåtriktad och har lätt för att skapa kontakt med människor.

Låter det här som något för dig? Skicka då din ansökan med CV, personligt brev och betygsdokument till: marcus.bouvin@blendow.se

Tillsättning sker löpande.

Beställ Företagsavtalet och få rabatt på alla våra digitala kurser

Läs mer