• Var hittar jag de digitala kurserna?
  Du hittar kurserna på alltomjuridik.se under ”Min sida” genom att klicka på ”Mina kurser”. Du blir då direkt dirigerad till vår utbildningsplattform. Första gången du loggar in kommer du få välja vilka områden som just du är intresserad av som i sin tur kommer generera värdefulla rekommendationer.

  Du hittar sedan kurserna på plattformens startsida ”Hem” där kurserna är sorterade i kategorier efter rättsområde, och även på sidan ”Mitt bibliotek” under ”Alla lärdomar” där alla kurser finns listade. Det går även bra att söka på specifik kurs eller ämne i sökrutan.

 

 • Hur startar jag en kurs?
  För att starta en kurs behöver du först klicka på titeln på kursen, vilket tar dig till kursens sida. Här ser du en kortare beskrivning av kursen. I den vita rutan under ”Detaljer” ser du kurslängden och en svart knapp med texten ”Börja kursen”, klicka på denna.

 

 • Hur kommer jag till nästa sida i kursen?
  Du kommer till nästa sida i kursen genom att trycka på pilen längst ner i högra hörnet. Du kan även navigera runt i kursen genom att trycka på kursöversikten längst upp i vänstra hörnet (till höger om kurstiteln).

 

 • Hur kommer jag tillbaka till startsidan när jag är inne i en kurs eller när jag är klar med kursen?
  Om du vill komma tillbaka till startsidan trycker du på knappen högst upp till vänster, ”Avsluta”. Du tas då tillbaka till startsidan.

 

 • Hur får jag ett kursintyg?
  För att få ett kursintyg behöver du gå klart kursen. För vissa kurser krävs det att du klarar ett Quiz för att kunna avsluta kursen. Du hämtar kursintyget på sista sidan i kursen under ”Hämta ditt kursintyg här”. Kursintyget finns även sparat i den vita rutan under ”Detaljer” på kursens sida.

 

 

 • Var hittar jag PDF:en till powerpointen som används i kursen?
  Du hittar PDF:en på den sista sidan i kursen, tryck på ”Ladda ner kurs-PDF”.

 

 • Hur fungerar de personliga rekommendationerna?
  De personliga rekommendationerna baseras dels på de kurser du tidigare genomfört och dels på de intresseområden som du inledningsvis angav att du är intresserad av. För att ändra intresseområden (roller) kan du gå in på ”Inställningar” längst upp i högra hörnet under ditt namn.

 

 • Hur köper jag tilläggslicenser till mitt företags grundabonnemang?
  Du kan smidigt lägga en beställning på tilläggslicenser till flera medarbetare genom att fylla i detta formulär.

 

Frågor? Kontakta oss på info@alltomjuridik.se.