Bli medlem

 

Välkommen till Allt om Juridik. Här kan du registrera dig för Avtalsbanken, ett medlemskap som ger dig tillgång till bland annat avtalsmallar, checklistor, lathundar och annat som underlättar ditt arbete och vardag.

 

När du blir medlem hos oss får du tillgång till Avtalsbanken i 12 månader. Vi erbjuder två typer utav medlemskap - som privatperson eller i egenskap av företag. Den fullständiga Avtalsbanken ingår i Trygghetspaketet.

Som medlem får du tillgång till alla avtalsmallar som ingår i Avtalsbanken. Det är idag totalt över 100 avtalsmallar inom 5 olika rättsområden - arbetsrätt, bolagsrätt, civilrätt, familjerätt och fastighetsrätt. Beställer du i egenskap av yrkesroll får du möjligheten att klistra in din egen logotyp i alla mallar så du kan ha företagsanpassade mallar redo vid anställningsavtal, hyreskontrakt och liknande avtalsskrivande. Blir du företagsmedlem får du dessutom tillgång till flertalet checklistor och lathundar som hjälper dig ha koll på juridiken vid exempelvis avtalsskrivande, anställning och förhandling Vid beställning som privatperson får du inte tillgång till våra checklistor och lathundar. Du har inte heller möjlighet att byta logotyp på avtalsmallarna.

Under den betalda perioden som företagare får du obegränsad tillgång till de tjänster medlemskapet innefattar. Inga övriga kostnader tillkommer under samt efter perioden. När din tjänst når sitt slutdatum kommer ditt konto automatiskt bli ett gratismedlemskap (privatperson) och önskar du förlänga ditt medlemskap så måste du beställa förlängning manuellt. Se prisuppgifter för Avtalsbanken i formuläret nedan. Fakturering sker årsvis.

Har du frågor om våra tjänster?
Tveka inte att höra av dig till oss - Klicka här för att kontakta oss! 

Print Friendly

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Trygg Juridik Certifikat

  • För att göra det lättare att välja vilken leverantör man ska samarbeta med så har Allt om Juridik instiftat certifikatet "Trygg Juridik".

    Vi är en del av Sveriges ledande organisation på juridisk information sedan 1992 och vi certifierar från och med 2016 företag som ser seriöst på den juridiska aspekten av sitt företagande. Ingen vill ha juridiska problem och genom att samarbeta med företag som är certifierade så minskar du helt enkelt risken att hamna i oönskade problem.
Läs mer »

Trygghetspaketet

  • Som trygghetskund har du tillgång till ett års juridisk support och vägledning från vår Legal Support. Du får tillgång till våra hjälpmedel och guider som ger dig verktygen att själv förstå juridiken och undvika att göra fel. Bli ett modernt, proaktivt företag – välkommen till Trygghetspaketet.
Läs mer »

Juridisk ordlista

  • Abolition Efterskänkande av eventuellt straff redan innan åtal väckts eller dom avkunnats, i motsats till nåd … Läs mer »
  • Markrofferi Avser att med juridiskt och etiskt tveksamma metoder tillskansa sig äganderätt till mark eller att u… Läs mer »
  • Benefik rättshandling är en juridisk term som innebär att någon utan krav på motprestation lovar eller fullgör något av vä… Läs mer »
Läs mer »
Om Trygghetspaketet: "Precis det svar vi behövde för att känna oss säkra på hur vi kan gå vidare."
Tibi Fastigheter AB